zaterdag 16 augustus 2008

Obama'08

Maandag vlieg ik met Reijer en Jorrit naar Denver, om daar het programma Obama'08 te maken. Vanuit een skybox in het 'Pepsi Center', de conventieruimte, gaan we met Joost Karhof, Jorgen Raymann en Prem Radhakishun (en vele anderen) elke dag een talkshow in elkaar zetten, uit te zenden in Nederland van maandag 25 augustus tot en met vrijdag 29, om 19.30 uur op Nederland 3.



Het wordt erg spannend - krijgen we de leuke gasten op wie we hopen? Worden de reportages mooi en grappig? Krijgen we het elke dag voor elkaar om het publiek 50 minuten lang te boeien? Weet de kijker ons te vinden - het is een nieuw en onbekend programma dat 5 dagen heeft om geliefd te worden. Doet de techniek wat we willen - we nemen op in Denver, sturen alles per straalverbinding en FTP naar Hilversum, en daar moeten dan nog een hele hoop filmpjes en vormgeving ingemonteerd worden.

2 opmerkingen:

Christel zei

Goeie reis en veel sucees in Denver! Heb je gezien dat Bob ook een blog begonnen s? http://www.thedutchdelegate.blogspot.com/

Unknown zei

Mijns inziens moet een nieuwszender neutraal zijn. Deze promotie op Nederland 3 van Obama is dan ook journalistiek niet correct. Of zijn jullie van plan om ook op de conventie van McCain een eigen studio te installeren?